BALIKESİR / EDREMİT - Yolören Esin Akpınar Ortaokulu

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

''CUMHURİYETİMİZ YÜZ YAŞINDA'' etkinlikleri kapsamında EDREMİT İlçe Milli Eğitm Müdürlüğünün düzenlediği spor yarışmalarında öğrencilerimiz  Atletizm ve Bilek Güreşi dalında dereceye girerek madalya kazandı. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış SEREN'i tebrik ediyoruz.

Ekm

''Cumhuriyetimiz 100 Yaşında'' etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Berrin ÇALIŞKAN rehberliğinde okul panosu hazırladı.

Ekm

BALIKESİR İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce  Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında faaliyete geçirilen "Hayata Renk Ver" Projesi kapsamında; İl emniyet Müdürlüğünden, Üniversiteden ve Balıkesir Büyük Şehir Belediyesinden uzmanlar okulumuzu ziyaret ederek meslek tanıtımı yaptı, ve öğrencilere spor ayakkabı hediye ettiler.

Ekm

Okulumuzun eski mezunundan Okulumuza ziyaret..

Okumumuzun eski mezunlarından 82 yaşındaki İstiklal madalyalı Kıbrıs gazisi emekli astsubay Mehmet ŞEN okulumuzu ziyaret etti.